Over ons

Podotherapie Linders kan terugvallen op ruim 25 jaar praktijkervaring, maar is daarnaast ook bezig om met nieuwe innovatieve methodes de podotherapeutische zorg op een steeds hoger niveau te brengen.

Een succesvolle therapie of waardevol advies kan niet alleen tot stand komen door de deskundigheid van de podotherapeut, maar vooral door de juiste samenwerking met de patiënt. Podotherapie Linders hecht veel waarde aan een goede communicatie, zodat de juiste diagnose gesteld wordt en daardoor een gerichte aanpak van de problemen mogelijk is.

Onze specialisatie

Door de jaren heen heeft Mariska Linders zich ontwikkeld tot professional voor voet-, heup en knieklachten. Ze is gespecialiseerd in de evaluatie en behandeling van complexe klachten die uw dagelijkse activiteiten kunnen belemmeren.

Drukmeetplaat

Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van de RS-scan®. Dit is een drukmeetplaat, die de drukplekken onder de voeten registreert tijdens het staan, maar ook tijdens het lopen ten behoeve van de ganganalyse. Door gebruik te maken van dit systeem kan de therapie geoptimaliseerd worden.

3D-technologie

Podotherapie Linders maakt gebruik van een 3D-CadCam en frees, het Parocontour® systeem. Met dit systeem wordt een digitale 3D-scan gemaakt van de voet. Hierdoor krijgt de uiteindelijke inlay de perfecte pasvorm. Welke aanpassingen nodig zijn voor een optimaal werkende zool, is nog steeds niet met computers te bepalen.

Over Mariska Linders

Al meer dan 25 jaar lang helpt Mariska mensen in het Land van Cuijk met hun klachten. Dit doet ze vanuit een werkruimte in haar eigen huis, maar ook vanuit een externe locatie. Zo kan ze op verschillende plekken mensen behandelen, zodat u nooit te ver hoeft te reizen.

Ze beschikt over alle benodigde papieren, certificaten en kennis om u te behandelen.

Klachten behandelen?

Maak direct een afspraak

Afspraak maken